Variklinė alyva MOTUL SPECIFIC 17 5W30 5L

Variklinė alyva MOTUL SPECIFIC 17 5W30 5L

62,74 €

Specialiai sukurtas kai kurioms naujausioms RENAULT (Renault, Dacia, Samsung) transporto priemonėms, kuriomis prekiaujama nuo 2018 m. ir kuriose sumontuota benzininiai ir dyzeliniai varikliai, kuriems reikalinga "Renault RN17" patvirtinta alyva. MOTUL SPECIFIC 17 5W-30 taip pat atitinka reikalavimus, keliamus RN0710 ir RN0700 standartų reikalavimus, todėl gali būti naudojama senesniuose varikliuose. Dyzeliniams varikliams, nesuderinamiems su RN17 standartu, t. y. iki 2018 m. rugsėjo (Euro 6d-Temp standartas), naudokite tik
RN0720 patvirtintą tepalą, pavyzdžiui, MOTUL SPECIFIC 0720 5W-30.
Suderinamas su DPF (dyzelino kietųjų dalelių filtru), SCR (selektyviuoju katalizatorių redukavimu), katalizatoriais ir GPF (benzino
kietųjų dalelių filtras).

Kiekis

RENAULT sukūrė RN17 standartą alyvoms, galinčioms atlaikyti griežčiausius šiluminius apribojimus.
MOTUL SPECIFIC 17 technologija, kurios sudėtyje yra sumažintas sulfatinių pelenų, fosforo ir sieros kiekis (Mid-SAPS) 5W-30 apsaugo ir prailgina modernių papildomo apdorojimo sistemų, tokių kaip DPF (dyzelino kietųjų dalelių filtras), SCR (Selective Catalyst Reduction), leidžiančią NOx (azoto oksidų) valymą naudojant AdBlue® priedą arba vadinamąją "Diesel išmetimo skysčio", ir GPF (benzino kietųjų dalelių filtras) benzininiuose varikliuose. 100 % sintetinė bazinė medžiaga užtikrina didelį terminį stabilumą ir išskirtinį atsparumą esant aukštai temperatūrai. Apsaugo nuo lako ir nuosėdų, kad būtų išsaugota variklio švara. Sumažina žiedų užsiklijavimo riziką. Maksimali variklio apsauga ir tepalo eksploatacinės savybės išsaugomos net sunkiausiomis sąlygomis.
Mažas lakumas, kad būtų mažesnės alyvos sąnaudos, ir išskirtinis alyvos atsparumas oksidacijai, kad būtų užtikrintas ilgesnis alyvos veikimas, pagal automobilio gamintojo nustatytus alyvos keitimo intervalus.
Atitinka griežčiausius eksploatacinių savybių ir ilgaamžiškumo reikalavimus atliekant naują ir griežtesnį "Long Life Renault" (LLR) patvirtinimo bandymą. RN17 standartas taikomas visiems "Renault" varikliams: Benzininiams (išskyrus RS ir "Alpine"), naujausiems dyzeliniams (Euro 6 nuo 2018 m. vidurio), taip pat visiems dyzeliniams varikliams be DPF. RN17 standartas netaikomas dyzeliniams varikliams, kuriems reikalingas RN0720. Kilus abejonių, visada vadovaukitės transporto priemonės savininko vadovu. Remiantis "Renault RN17" standartu, MERCEDES-BENZ MB 226.52 specifikacijoje reikalaujama, kad variklio tepalai atitiktų griežčiausius šiluminius apribojimus ir kartu būti suderinami su šiuolaikinėmis papildomo apdorojimo sistemomis.
MB 226.52 standartas taikomas kai kuriems "Renault" užsakomiesiems dyzeliniams varikliams, montuojamiems į MERCEDES automobilius ir reikalaujantiems šio standarto.

109841

Informacija

Paskirtis
Automobiliams
Alyvos serija
Specific
Klampa SAE
5W30
Talpa
5L

Kita informacija

Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: