Aušinimo skysčio koncentratas MOTUL AUTO COOL Expert Ultra 1L

Aušinimo skysčio koncentratas MOTUL AUTO COOL Expert Ultra 1L

8,69 €

"MOTUL AUTO COOL EXPERT ULTRA" yra koncentruotas ilgaamžis antifrizas, kurį reikia maišyti su minkštu vandeniu, kad naudoti kaip aušinimo skystį, pagrįstas monoetilenglikolio hibridinio organinio ir neorganinio mišinio priedų technologija, pavadinimu Hybrid Tech. Šį produktą galima maišyti su visais monoetilenglikolio pagrindu pagamintais aušinimo skysčiais.
Rekomenduojama naudoti visose aušinimo sistemose: lengvųjų automobilių, sunkiasvorių transporto priemonių, statybinių ir žemės ūkio transporto priemonių, sodininkystės, laivams, stacionariems varikliams ..

Kiekis

Sudėtyje yra kartumą sukeliančios medžiagos, kuri neleidžia gerti: aušinimo skysčiai ir antifrizai yra saldaus skonio, tačiau kenksmingi.
Apsaugo aušinimo sistemą nuo užšalimo ir metalines dalis nuo korozijos.
Užtikrina puikią šiluminę apykaitą, todėl pagerina variklio aušinimo efektyvumą.
Tiek silikatai, tiek organinės rūgštys suteikia antikorozinių savybių, kurios išlieka senstant.
Draugiškas sandarikliams, žarnoms, vamzdžiams ir plastikinėms dalims.
Nenaudokite gryno produkto. Maišykite su minkštu vandeniu pagal reikiamą apsaugą nuo užšalimo: žr. lentelę Norėdami išlaikyti apsaugą nuo antikorozines savybes, neskieskite žemiau 33 %. Skiedimui skirtas vanduo: Jei įmanoma, naudokite minkštą vandenį: Didžiausias kietumas 35°F ir chloridų ir sulfatų kiekis ne didesnis kaip 50 ppm. Keitimo intervalai: Laikykitės gamintojo rekomendacijų. Dėmesio, aušinimo skystį kontroliuokite arba išleiskite tik tada, kai variklis yra šaltas. Šio produkto negalima naudoti geriamojo vandens sistemoms apsaugoti nuo užšalimo. Pavojinga. Laikykitės naudojimo ir tvarkymo rekomendacijų.

111759

Informacija

Talpa
1L

Kita informacija

Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: